Counter-Strike 1.6 AMD

Counter-Strike 1.6 AMD este un cs ce aduce diverse modificari atat pe partea grafica cat si pe partea audio. Pe partea grafica avem modificari ce constau in: skinuri, modele, text-uri, gfx-uri, etc. Pe partea audio avem modificari ce tin de sunetele generale si cele de tip radio. Counter-Strike 1.6 AMD este gata sa va ofere protectie impotriva serverelor ce folosesc binduri, Trackerui.dll si alte fisiere ce strica buna functionare a jocului. Acest joc se poate juca si cu boti. Counter-Strike 1.6 AMD a fost creat special pentru a oferii un FPS de 90-100 si in acelasi timp un lag cat mai mic.

Dupa instalare, intrati in joc, dupa ce ati intrat in cs va puteti juca pe orice server doriti iar in lista cu servere din acest kit veti gasi doar servere romanesti unde nu o sa aveti lag mare. Serverele sunt de mai multe moduri si de la diferite firme de hosting deci veti avea de unde sa alegi pe ce server sa joci.

Counter-Strike 1.6 AMD se incarca rapid si nu are lag iar daca aveti o placa video acceptabila veti avea si un FPS decent. Jocul se poate descsrca rapid prin simpla apasare a unui buton de mai jos si apoi instala oriunde doriti. Descarcarea va dura maxim 5 minute si inca 2 minute instalarea. In maxim 10 minute sunteti gata sa jucati un joc cu adevarat frumos. Dupa ce intrati in joc va puteti conecta pe orice server doriti din lista de la find servers.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *