Counter-Strike 1.6 GTA

Aici puteti descarca cu usurinta CS 1.6 GTA Edition – o versiune a Counter-Strike 1.6 cu skinuri din faimosul joc video Grand Theft Auto. De aceea are o multime de caracteristici similare cu GTA: modele de jucatori, sunete, sprite, skinuri de arme si multe altele. Aceasta editie CS este perfecta pentru toti fanii GTA si, de asemenea, pentru jucatorii carora le plac modificarile.

Acum, sa aruncam o privire mai buna la CS GTA Edition. Chiar de la lansare suntem intampinati cu un nou fundal GTA uimitor, o schema de culori interesanta si o coloana sonora originala din Grand Theft Auto. Nu este un inceput rau, dar sa incarcam o harta si sa vedem cum este. Aici vedem ca caracterele CS standard au fost inlocuite cu altele noi: personaje originale GTA precum Claude Speed, Big Smoke, CJ si altele. Echipa CT se numeste acum SWAT si este un reprezentant al echipei SWAT din Los Santos.

In afarA de personajele Si modelele jucAtorilor, au fost schimbate Si unele skinuri de arme. De exemplu, USP este inlocuit cu pistolul clasic Vice City si arata foarte frumos. Radarul este, de asemenea, unul nou si pare foarte asemanator cu radarul din GTA. HUD este, desigur, schimbat si poarta tema Vice City cu acelasi font si alte simboluri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *